VVC Technics verbindt zich tot het verantwoordelijk verwerken en beschermen van uw persoonsgegevens.

 

We hebben deze verklaring opgesteld om u duidelijke en begrijpelijke informatie te verstrekken over onze privacyregels die gelden als u onze website bezoekt zodat u ge√Įnformeerde beslissingen kunt nemen over het gebruik van uw persoonsgegevens door VVC Technics.

Als u andere diensten of toepassingen gebruikt via onze website, lees dan de specifieke privacyvoorwaarden die daarop van toepassing kunnen zijn.

VVC Technics behoudt het recht deze verklaring van tijd tot tijd bij te werken door een nieuwe versie online te publiceren. Deze verklaring is voor het laatst geactualiseerd in mei 2018.

De persoonsgegevens die we verzamelen

VVC Technics verzamelt persoonsgegevens die u rechtstreeks aan ons verstrekt als u informatie aanvraagt over onze diensten; zich inschrijft voor onze websitediensten, e-mailmeldingen en/of nieuwsbrieven; een vraag stelt via een van onze verschillende informatieformulieren en helpdesks. Dit kan het volgende omvatten:

  • Identificatie- en contactgegevens zoals naam, achternaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en¬†land
  • Alle informatie die u vrijwillig met ons deelt als feedback, meningen of informatie die u verstrekt via een van onze formulieren.

VVC Technics verzamelt ook automatisch persoonsgegevens wanneer u onze website bezoekt. Dit kan het volgende omvatten:

  • Apparaatinformatie zoals IP-adres, verwijzende websites, VVC-pagina’s die u op uw apparaat hebt bezocht en de tijd waarop u onze website bezocht op uw apparaat
  • Registratie-informatie en -details van internet, verzameld via derden, zoals Google Analytics, waarmee u niet specifiek ge√Įdentificeerd kunt worden
  • Informatie verzameld door cookies (meer informatie: lees alles over ons¬†Cookiebeleid)

Waarom we uw persoonsgegevens gebruiken

VVC Technics gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende afzonderlijke doeleinden:

  • Om onze website te verbeteren, met als doel om de inhoud zo effectief mogelijk te presenteren voor u en op uw apparaat
  • Om e-mails te verzenden en om met u te communiceren via e-mail over onze diensten en evenementen die voor u interessant kunnen zijn als dit in¬†overeenstemming is met uw marketingvoorkeuren
  • Om uw gebruik van onze website te analyseren – voor promotionele doeleinden en het monitoren van trends
  • Het reageren op vragen en opmerkingen en u ondersteuning bieden via communicatiekanalen, zoals klantservice of contactcentra
  • Onze website veilig houden en onze wettelijke verplichtingen naleven
  • Het installeren en beheren van uw gebruikersaccount
  • Voor andere nieuwe doeleinden waarvan we u op de hoogte stellen voordat we persoonsgegevens verzamelen

Hoe kunt u uw persoonsgegevens inzien en controleren?

Wij leggen ons erop toe te zorgen dat u uw recht tot toegang kunt uitvoeren en uw gegevens kunt controleren.

Alle verzoeken dienen te worden gedaan door schriftelijk contact met ons op te nemen via mail (info@vvc-technics.be) of per post (Industrieweg 170, 9030 Mariakerk (Gent)):

  • Toegang tot persoonsgegevens:¬†u hebt het recht te na te vragen welke persoonsgegevens we over u bewaren, onderhevig aan uw recht op identiteitsverificatie. Als u een kopie van uw gegevens aanvraagt, kunnen we daarvoor kosten in rekening brengen, met uitzondering van wanneer dit onder lokale wetgeving niet is toegestaan.
  • Correctie en verwijdering:¬†in sommige rechtsgebieden, inclusief de EU (conform gegevensbeschermingswetten voor gegevensonderwerpen in de EU), hebt u het recht uw persoonsgegevens te laten corrigeren of wijzigen als ze onnauwkeurig zijn of bijgewerkt moeten worden. U kunt ook het recht hebben verwijdering van uw persoonsgegevens te verzoeken, maar dit kan echter niet altijd mogelijk zijn door wettelijke vereisten en andere verplichtingen om dergelijke gegevens te bewaren. Als wij gevraagd worden uw gegevens te verwijderen, kunnen we minimale informatie over u bewaren om aan te tonen dat we aan onze verplichtingen hebben voldaan.
  • Een klacht indienen:¬†Klachten over onze naleving van de praktijken beschreven in deze verklaring dienen als hierin beschreven ingediend te worden. In sommige rechtsgebieden, inclusief conform gegevensbeschermingswetten voor klachten die ingediend worden door gegevensonderwerpen in de EU, hebt u het recht een formele klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit.
  • Marketingvoorkeuren: VVC Technics kan u regelmatig marketingcommunicatie toesturen over onze diensten, via verschillende kanalen zoals e-mail, telefoon, sms, post en¬†sociale netwerken van externe partijen, in overeenstemming met de relevante marketingwetten. Waar voorgeschreven door toepasbare wetgeving, vragen we om uw toestemming voordat we met deze activiteiten beginnen.

Daarnaast kunt u uw recht uitvoeren tot het niet ontvangen van marketingcommunicatie door u uit te schrijven voor de e-mails die we u versturen. In dergelijke gevallen bewaren we een minimum aan persoonsgegevens om vast te leggen dat u zich hebt uitgeschreven, om te voorkomen dat we u opnieuw benaderen. Let erop dat, zelfs wanneer u zich uitschrijft voor het ontvangen van marketingcommunicatie, u nog steeds administratieve communicatie van ons ontvangt, zoals technische updates voor onze producten en diensten, bestelbevestigingen, meldingen over uw accountactiviteiten en andere belangrijke berichten.