Verwarming

Een goede verwarming is onmisbaar in de woning, het is dan ook vanzelfsprekend dat er veel belang gehecht wordt aan de keuze van het juiste systeem.

Wij plaatsen betrouwbare condensatieketels die hun meerprijs snel terugverdienen, niet alleen door de lagere energiefactuur, maar tevens door hun langere levensduur.

Bel ons  nu voor professioneel advies van één van onze techniekers of kom eens langs!

Viessmann Logo
VVC Technics - Sanitair & Verwarming - Project: De Pinte

Voordelig verwarmen met gascondensatieketels

Met een condensatieketel wordt niet alleen de warmte gebruikt die ontstaat bij de verbranding van gas, maar ook de warmte die bij een klassieke ketel onbenut door de schoorsteen verdwijnt.

Met deze technologie halen condensatieketels een normrendement van wel 98 procent (Hs) en zijn ze dus bijzonder energiebesparend. Dit werkingsprincipe bespaart niet alleen kostbare energie, maar spaart ook het milieu door de fors gereduceerde CO2-emissies.

Vitodens 200-W

De condenserende gaswandketel Vitodens 200-W is een toonbeeld van zuinigheid en duurzaamheid. Bovendien garandeert de Inox-Radial warmtewisselaar uit roestvast staal continu een hoge condensatiebenutting.

Het toestel verbruikt minder energie omdat het ook de warmte uit de rookgassen benut. Daardoor dalen de verwarmingskosten en wordt het milieu gespaard.

De Vitodens 200-W is naar keuze verkrijgbaar met een aparte boiler (Type B2HA/B) en met een ingebouwd doorstroomtoestel (Type B2KB). Daardoor zijn verwarming en warmwaterbereiding beschikbaar op de kleinst mogelijke ruimte.

Meer info:

Viessmann Logo
VVC Technics - Sanitair & Verwarming - Partner: Bulex
Stefaan Vyncke is een RESCERT gecertificeerd installateur
VVC Technics is een gecertificeerd Cerga gasinstallateur
VVC Technics is Cedicol gecertificeerd